Volendam

Welkom

Bezoekers van VVV Volendam worden veelzijdig geïnformeerd over de mogelijkheden voor toerisme, recreatie en vrijheidsbesteding in Volendam en geholpen in het optimaal benutten ervan. U herkent in de dienstverlening het echte VVV-gastheerschap en door de uitstekende lokale contacten kan de VVV maatwerk leveren in antwoord op uw wensen. Voorbeelden zijn het ontwikkelen en reserveren van uitstapjes, programma’s en arrangementen voor vrijetijdsbesteding, het ontwikkelen van routes, het ontwikkelen van promotie- en informatieproducten, het ontwikkelen en reserveren van vakantiearrangementen en het reserveren van logiesaccommodaties.
En zoekt u een leuk presentje dan heeft de VVV met de VVV Irischeque en de Nationale Dinercheque de meest veelzijdige cadeaubon, inwisselbaar bij de vele aangesloten leden.

Kijk voor meer info op www.vvv-volendam.nl voor meer info over Volendam.

volendam, aan de kust

Volendam is het mooie vissersdorp, gelegen aan het IJsselmeer. Gaat het in gesprekken over Volendam, dan gaat het over voetbal, muziek en vis. Volendam is daarnaast een bonte verzameling van klederdracht, klompen en houten huisjes. Toeristen kunnen zich in klederdracht laten fotograferen en de watersportliefhebbers kunnen volop zeilen en windsurfen. Met de Marken Express heeft u een mooi boottochtje naar Marken. Buiten het dorp kunt u de kaasboerderijen en klompenmakerij bezoeken. En verder? Het Palingsoundmuseum, het Doolhof, de diamantslijperij en de Sint Vincentiuskerk zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard. U vindt deze bezienswaardigheden ook als u onder begeleiding een stadswandeling maakt

Bedrijven in Volendam