';
side-area-logo

Fiets vakantie winkel

Fiets vakantie winkel
Fiets vakantie winkel
Fiets vakantie winkel
Fiets vakantie winkel

fiets vakantie winkel
Molenveldlaan 110
6523 RM Nijmegen

Tel: 024 388 9065
Mail: info@fietsvakantiewinkel.nl
Site: www.fietsvakantiewinkel.nl
Facebook Ad Code

De webwinkel voor uw Fietsvakantie
De Fietsvakantiewinkel heeft de meest uitgebreide Webshop daar waar het gaat om fietskaarten, -gidsen en fietsvakantiemateriaal. Veel informatie over de routes, kaartindelingen en kaartbeelden zodat u precies kunt zien wat er is en wat bij uw fietsvakantie past. Hiernaast kunt u tegenwoordig ook bijna uw hele fietsvakantieuitrusting bij ons aanschaffen. Alles is eenvoudig online te bestellen. Naast de webshop hebben wij sinds april 2015 ook weer een fysieke winkel in Elst. Deze is elke vrijdag geopend van 09:30u tot 17:00u. Daarnaast zijn we ook de eerste zaterdagen van april, mei, juni en juli geopend (zelfde tijden).

Het reisbureau voor uw Fietsvakantie
Hiernaast heeft De Fietsvakantiewinkel ook grote betekenis als hét reisbureau mbt fietsarrangementen. Het aanbod van fietsorganisaties is enorm. Niet alleen voor Nederland, maar ook voor bijvoorbeeld ver weg buiten Europa. Dat is een heel gezoek en gepuzzel. Wij hebben de meeste van deze clubs bij elkaar gezet. Zo heeft u snel een totaalbeeld van het aanbod en kunt u de verschillende aanbieders makkelijk met elkaar vergelijken. Alle fietsreizen onder één knop dus. Zie http://www.fietsvakantiewinkel.nl/ . Als laatste vindt u bij ons een totaal overzicht van alle bestaande fietsbussen. Alles te boeken.

Onze identiteit
Eigenlijk is het heel simpel: van fietsen wordt je gelukkig, in ieder geval tijdelijk. Wij willen dan ook een ieder zoveel en zo goed mogelijk op zijn vakantiefiets helpen, met de juiste fietskaart en/of gids en de benodigde fietsspullen. Het maakt voor ons niet uit of iemand heerlijk langs knooppunten in Brabant fietst of een fietsvakantie wilt houden in Vietnam.
Op de fiets hoeft het voor ons zeker niet snel. Dit in tegenstelling tot klantencontact; immers hoe eerder u uw info of fietsmateriaal heeft, hoe langer u kunt verlangen naar uw fietstocht. Snelheid staat bij ons dan ook bovenaan.
De Fietsvakantiewinkel streeft er uiteraard naar een gezond bedrijf te zijn, maar wij zien hiernaast ook net zo graag een “gezonde klant”. Wij doen dit door te proberen zoveel mogelijk van onze fietservaring en hartstocht bij de verkoop “mee te geven” en alleen dat te verkopen wat bij iedere specifieke klant daadwerkelijk past. U mag geen spijt krijgen van uw aankoop, sterker nog u moet tevreden zijn met uw aanschaf. Dit is ook de reden dat wij het accent altijd leggen op degelijk en duurzaam fietsvakantiemateriaal. Samengevat gaat het ons dus om snel-, betrouwbaar- en tevredenheid.