';
side-area-logo

WaterReijk Marketing

WaterReijk Marketing zet zich in om de zichtbaarheid en vindbaarheid van WaterReijk Weerribben Wieden te vergroten. Zij doen dit onder andere door verschillende activiteiten. Daarnaast voeren ze elk jaar aanvullend nog een aantal projecten uit.

WaterReijk Weerribben Wieden
WaterReijk Weerribben Wieden is de (in 2009 aangenomen) naam voor Noordwest Overijssel. WaterReijk Weerribben Wieden beslaat geografisch gezien hetzelfde gebied als de gemeente Steenwijkerland. WaterReijk Weerribben Wieden is thuishaven van publiekstrekkers als Nationaal Park Weerribben-Wieden, Giethoorn en Blokzijl. Bekijk de toeristische website van WaterReijk Weerribben Wieden

EDEN award 2010
WaterReijk Weerribben Wieden is winnaar van de EDEN award 2010, en daarmee de duurzaamste bestemming van Nederland in 2010. De EDEN award is een initiatief van de Europese Commissie uit 2006 om meer aandacht te vestigen op duurzame ontwikkeling van Europese toeristische bestemmingen. Meer informatie over de EDEN award vindt u hier.

WaterReijk Marketing
WaterReijk Marketing zet zich in om de zichtbaarheid en vindbaarheid van WaterReijk Weerribben Wieden te vergroten. Hiervoor voert WaterReijk Marketing drie taken uit die nauw met elkaar verbonden zijn:
• Marketing, communicatie en promotie
• Productontwikkeling
• Gastheerschap (met de VVV als frontoffice)

WaterReijk Marketing is onderdeel van Marketing Oost. Marketing Oost heeft een aantal regiomerken en één stadsmerk: WaterReijk, Vechtdal Overijssel, IJsseldelta, Salland, Hanzesteden aan de IJssel en Zwolle. Meer informatie over deze merken en Marketing Oost vindt u hier.