';
side-area-logo

Hotel Allure Harderwijk

Allure2
Allure hotel
Allure hotel

Sfeervol
restaurant

Allure laat u zeven dagen per week genieten. ’s Ochtends voor een goed ontbijt, en in de loop van de dag voor een heerlijk kopje koffie of thee, een stukje lekkere taart of een lunch. En natuurlijk is Restaurant Allure ook de perfecte gastheer voor een mooi en heerlijk diner.

Luxe kamers met uitzicht

Allure beschikt over 8 trendy kamers met uitzicht over het water en biedt gratis parkeren en Wifi voor de hotelgasten, het ligt aan einde van de boulevard en aan de rand van het centrum. Het 3 sterren hotel biedt zowel de zakelijke, als de toeristische gast een warm welkom.

Leuke uitjes in de buurt

Achter het Hotel bevinden zich de winkelstraten en bijna naast het hotel bevind zich de Bioscoop. Het Dolfinarum ligt op een steenworp afstand, en voor een dagje relaxen kunt u terecht bij de Zwaluwhoeve in Hierden. In de directe omgeving ligt het het pretpark Walibi Holland, de Apenheul en dierenpark Amersfoort.

Alle hotelkamers zijn gelegen op de eerste en de tweede verdieping en kijken uit op het Wolderwijdmeer, de nieuwe passantenhaven en het Stadsstrand. De kamers zijn sfeervol en huiselijk ingericht, maar bieden u de luxe van een hotel. De hotelkamers zijn uitgerust met een badkamer met douche of bad, toilet, telefoon, wekkerradio, koelkast en lcd-scherm met digitale televisie. Wanneer u beschikt over een laptop met WiFi, dan kunt u kosteloos gebruik maken van het internet-netwerk. Ons hotel is de perfecte plek om tot rust te komen. Na een drankje op ons (verwarmde) terras aan het water, loopt u zo het gezellige historische centrum van Harderwijk in of brengt u een bezoekje aan het Dolfinarium. Met de fiets of de auto (die u bij ons voor de deur gratis kunt parkeren) bent u binnen 10 minuten in wellnessresort ‘De Zwaluwhoeve’ voor een dagje ontspanning. U kunt uw dag uiteraard afsluiten met een heerlijk diner in ons restaurant

www.allureharderwijk.nl

Strandboulevard west 2/6 Harderwijk | 0341-412058 |info@allureharderwijk.nl |Route beschrijvingfacebook_logo