';
side-area-logo

Lodgerie Het Groene Geheim

Op een prachtige unieke locatie in Flevoland, omgeven door bos en water, ligt Lodgerie “Het Groene Geheim”. Het Groene Geheim bestaat uit zeven luxe gastenverblijven en twee sfeervolle multifunctionele (vergader)ruimtes.

groene geheim
groene geheim logeren

Op een unieke prachtige locatie in Flevoland, omgeven door bos en water, ligt Lodgerie “Het Groene Geheim”. Lodgerie Het Groene Geheim is een exclusief resort hotel met alle comfort voor een luxe vakantie of uw welverdiende weekendje weg. De lodges bieden een bijzondere combinatie van een luxe hotel of vakantieappartement én de gastvrijheid en persoonlijke benadering van een bed and breakfast. Daarnaast zijn wij een officiële trouwlocatie van de Gemeente Almere.  Ontdek zelf het geheim.

groene geheim keuken

Lodgerie – Het Groene Geheim

Michauxpad 16
1358 AE Almere

Email: info@lodgerie.nl

Tel: 036 – 5403175
Ad Code

Het Groene Geheim bestaat uit zeven luxe gastenverblijven en twee sfeervolle multifunctionele vergaderruimtes. U kunt heerlijk relaxen en onthaasten in de mooie landelijke omgeving. Het Groene Geheim wordt omgeven door prachtige bossen waar u volop kunt wandelen en fietsen. Er is een trailerhelling in de buurt, voor mooie vaartochten in de polder, het Gooimeer en het Markermeer. Binnen enkele minuten staat u op de 27 holes Golfbaan van Almeerderhout. U kunt ook een bezoek brengen aan het dynamische stadscentrum van Almere en de Schouwburg. Of u gaat naar het Gooi waar u o.a. de authentieke dorpjes Blaricum en Laren kunt bewonderen. Er zijn in de directe omgeving een aantal zeer goede restaurants, wij adviseren u hier graag over. Ook voor bedrijven bieden wij complete arrangementen voor vergaderingen, meetings en overnachtingsmogelijkheden.

groene geheim trouwen
groene geheim tuin
groene geheim vergaderen

Op deze website vindt u alle informatie over onze Lodgerie, de sfeervolle multifunctionele relax- en vergaderruimtes en alle extra’s die wij u bieden. In overleg stellen wij graag een persoonlijk- of bedrijfsarrangement samen.

Kortom, welkom in Lodgerie “Het Groene Geheim”!

groene geheim vergaderen
groene geheim zonnewijzer
groene geheim kamertjes