';
side-area-logo

Eigen-Wijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen logo

Wij hebben eigen routeverkenners in dienst die de mooiste fiets- en wandelpaden uitzoeken en die interessante wetenswaardigheden over natuur en cultuur van uw bestemming verzamelen. Bij elke   bestemming ontvangt u naast routebeschrijvingen voor elke dag een full colour kaart waar de fiets- en wandelroutes zijn ingetekend

Hengelosestraat 300a
7521 AN, Enschede

E-mail:
info@eigenwijzereizen.nl

Tel:
31 (0) 53 430 34 35

Site:
www.eigenwijzereizen.nl

Facebook:
/eigenwijzereizen

Over Eigen-Wijze Reizen

Wij bezorgen u graag een fijne vakantie. Al bijna 30 jaar zijn we specialist in fietsvakanties en wandelvakanties. Wij bieden u meer dan 200 individuele vakanties over de hele wereld, met Nederlandstalige routebeschrijvingen. Veel van onze routes zijn ook als GPS track te verkrijgen.

Natuurlijk is tijdens onze trektochten het bagagevervoer voor u geregeld. U overnacht meestal in niet te grote hotels, we kiezen meestal bewust voor kleine hotels. Bij alle fietstochten kunt u natuurlijk een (elektrische) huurfiets boeken.

Mocht u een vakantie op een andere startdag willen beginnen, of wilt u een nacht bijboeken, wilt u liever geen half pension, of heeft u een andere wens die u niet direct terug vindt bij de reisbeschrijving? Wij onderscheiden ons van anderen door de aandacht die we geven aan uw specifieke wensen, we doen alles wat in ons vermogen ligt om uw wensen te vervullen.