';
side-area-logo

Chocolaterie Knusz

CHOCOLADE

Onze bonbons betrekken we van Da Vinci Bonbons & Chocolade uit Wormerveer. Zij vervaardigen ruim 30 soorten bonbons die allemaal van een excellente kwaliteit zijn doordat er ingrediënten gebruikt worden die allemaal puur natuur zijn.

KOFFIE

Vanaf heden verkopen wij meerdere soorten koffie in bonen en gemalen. Panama, Guatamala, Mocca Java, een echte italliaanse espresso en een eigen huismelange. Bent u toe aan een eerlijk koffieadvies, kom langs en wij kunnen onze singels en melanges zelfs laten proeven.

THEE

We verkopen o.a. losse thee van Treasure Tea. Deze firma selecteert de fijnste theesoorten van over de gehele wereld.

ORIGINEEL KADO

bent op zoek naar een orgineel kado voor iemand die dol is op chocolade. Een doosje bonbons is dan natuurlijk erg lekker maar van u mag het wel wat origineler. Dan is Chocolade Op Maat wat voor u.

Onze bonbons betrekken we van Da Vinci Bonbons & Chocolade uit Wormerveer. Zij vervaardigen 30 soorten bonbons die allemaal van een excellente kwaliteit zijn doordat er ingrediënten gebruikt worden die allemaal puur natuur zijn.

Bij Da Vinci Bonbons & Chocolade wordt uitsluitend gebruikt gemaakt van Callebaut chocolade, een begrip in de chocolaterie. Bij het vervaardigen van likeurbonbons wordt enkel en alleen likeur van Van Wees distilleerderij De Ooievaar gebruikt.

De bonbons worden vervaardigd door Dhr. Jan Blancke.

Jan is tevens Ambassadeur van Callebaut Nederland.

Natuurlijk verkopen wij naast bonbons ook vele andere chocolade specialiteiten uit eigen atelier, zoalspindarotsjes, geboorteflikken, krakelingen, studentenhaverflikken, Almeerse Brokken en onze eigenKnusz Bonbon. Tevens is het mogelijk om voor bijzondere gelegenheden een bonbon te laten maken met eigen opdruk van uw bedrijf of evenement, informeer naar de mogelijkheden.

Voor iedere gelegenheid kunnen wij bijpassende specialiteiten vervaardigen vanuit ons atelier in Barneveld.

Ook verkopen wij smeltchocolade voor chocoladefondue of –fontein.

Voor een volledig overzicht moet u echt zelf komen kijken in de winkel waar voorbeelden en foto’s te zien zijn van diverse producten.

Wij gebruiken uitsluitend de beste en “eerlijkste” chocolade van Callebaut.

Chocolaterie Knusz
Chocolaterie Knusz

knusz logo
Marktstraat 26
1354 LG Almere-Haven
E-mail: info@knusz.nl
Tel: 06-31396549,
06-20688518
Site: www.knusz.nl
Facebook Ad Code