';
side-area-logo

Camping Waterhout

Camping Waterhout
Camping Waterhout
Camping Waterhout
Camping Waterhout

Onze gezellige familie camping ligt vlakbij het stadshart van Almere en aan het Weerwater waar je lekker kunt zwemmen, varen en vissen.

De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet (100 m2) voorzien van water en elektra. Een lekkere warme douche neem je in de nieuwe sanitairgebouwen.

Op de camping vind je een brasserie, speeltuin en een dierenweide. Voor kinderen organiseren wij regelmatig sportieve en creatieve activiteiten. Een geweldige camping, waar jong en oud een heerlijke vakantie kunnen doorbrengen om nooit te vergeten.

waterhout logo

Camping Waterhout
Archerpad 6
1324ZZ Almere

Tel: +31(0)36 5470632
Mail: info@waterhout.nl
Site: www.waterhout.nl
Facebook Ad Code

Verhuur

Heb je geen kampeermiddel? Wij verhuren lodges, caravans, tenten en een varend kampeervlot. Ook verhuren wij fietsen en kano’s waarmee je Almere kan ontdekken.

Brasserie

In onze gezellige brasserie met terras kun je terecht voor ontbijt, lunch, borrel, snack of diner. Als specialiteit serveren wij schnitzel- en kipmenu’s. Wil je ’s ochtends lekkere verse broodjes maak dan gebruik van onze broodjesservice. Voor barbecue of feestjes kun je ook bij ons terecht.

Activiteiten

Naast de vele activiteiten is er in het hoogseizoen ook een leuk programma voor jong en oud. Een rondvaart door de wateren van Almere, dat kan met de Waterhoutboot. Wil je liever wandelen of fietsen, dat kan in de Oostvaardersplassen en ontdek “De Nieuwe Wildernis”, het Kromslootpark, de bossen en stranden of langs het Gooi- en Markermeer. Amsterdam of Utrecht bezoeken? Dit kan met de bus, de halte ligt 250 meter vanaf de camping. Uitstapjes maak je naar het Dolfinarium, Walibi World, Bataviastad of Bataviawerf, Aviodrome,Schiphol, speelpark Oud-Valkeveen, Naardenvesting, Muiderslot, Rijksmuseum of het Anne Frank-huis. Camping Waterhout ligt vlakbij het gezellige centrum van Almere-Haven en Almere-Stad. Een bezoek aan de één van de markten is zeker de moeite waard.