';
side-area-logo

Almere Veertje Rondvaarten

Almere Veertje rondvaarten Citytours is een bedrijf dat al vanaf 2005 binnen Almere rondvaarten verzorgt. Dit doen wij tegenwoordig met twee boten, namelijk de Almere Stad en de Almere Haven.
In eerste instantie alleen voor groepen. Vanaf juli 2011 verzorgt Almere Veertje ook de reguliere rondvaart en de architectuurtour waarbij de mensen door middel van het Hop On Hop Off principe gebruik kunnen maken van onze diensten.
Met onze elektrische treintjes verzorgen wij een interessante architectuurtour rond het stadshart ondersteund met professioneel ingesproken elektronisch gidswerk.
U kunt van deze beiden diensten gebruik maken door middel van een combikaart volwassenen € 12,50 en kinderen van 5 tm 17 jaar € 10,00 kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis bij 1 volbetalende.
Ook kunt u kiezen voor alleen het treintje of de rondvaartboot, dan is de prijs voor volwassenen € 7,50 kinderen van 5 tm 17 jaar € 5,00 en kinderen tot en met 4 jaar gratis bij 1 volbetalende.

Het leuke van het principe Hop On Hop Off is, dat iedereen zelf kan bepalen waar zij willen beginnen en eindigen en daarbij zelf het treintje en de rondvaartboot kunnen combineren. Dit via de aangegeven op -en afstapplaatsen in onze folder.
Ook kunt u ons natuurlijk inhuren voor uw feest, wij bieden hierin diverse mogelijkheden.
Voor meer informatie omtrent onze diensten kunt u terecht bij de VVV of via onze website www.almereveertje.nl
Wij zien u dit seizoen graag op een van onze boten of onze treintjes.

Almere Veertje