Enkhuizen

VVV Enkhuizen e.o.

enkhuizenboeit logo

Bij VVV Enkhuizen kunt u terecht voor informatie over bezienswaardigheden, musea, uitstapjes, fiets- en wandelkaarten, stadswandelingen, boeken, ansichtkaarten en originele souvenirs. Ook verkoopt VVV Enkhuizen VVV Cadeaubonnen, Bioscoopbonnen, Dinercheques, Podiumkaarten en is oplaadpunt voor de OV-chipkaart. In de zomermaanden verkoop van tickets voor het Zuiderzeemuseum, Historische Driehoek, veerdienst Enkhuizen-Stavoren, veerdienst Urk-Enkhuizen met de Zuiderzee en zeildienst Enkhuizen-Urk met de Willem Barentsz.

www.vvvhartvannoordholland.nl

Enkhuizen staat voor actie, evenementen, gezelligheid, watersport, cultuur, shoppen, lekker eten en drinken. De grootste toeristische trekpleisters zijn het Zuiderzeemuseum, het Sprookjeswonderland en de havens. Bovendien vinden er jaarlijks allerlei evenementen plaats zoals het Jazz Festival, de Waterweek en Harddraverijdag. En vergeet u vooral niet de tientallen monumenten die Enkhuizen rijk is. Kortom: er is altijd wel iets te zien, te beleven en te genieten.

vvv_enkhuizen

Naast de prachtige, warme herfstkleuren valt er in Enkhuizen in het najaar nog veel meer te genieten. Een verscheidenheid aan evenementen, gezellige terrasjes (als de najaarszon het toelaat!) en restaurants. Maar ook aantrekkelijke musea zoals het Zuiderzeemuseum (binnenmuseum) en het Flessenscheepjesmuseum én vele knusse winkeltjes. Kortom, Enkhuizen heeft alles voor een boeiend verblijf, ook in het najaar.

Enkhuizenboeit

www.enkhuizenboeit.nl